Okulumuzun Tarihçesi

Okulumuz 01 Eylül 2008 tarihinde ilimizin 4. bağımsız anaokulu olarak eğitim öğretime başlamıştır. Okulumuzun arsası Afyonkarahisar belediyesi adına kayıtlı iken Afyonkarahisar İl Özel İdaresi adına Kamu Kurumlarının bedelsiz devri işlemiyle "Tip proje" olarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yaptırılmıştır. Afyonkarahisar İli İsçehisar İlçesinde bulunan bağımsız anaokulundan sonra 2.aynı tip anaokulu olma özelliğini taşımaktadır. Toplam 3590 m2   arazi üzerinde 532m2  kapalı alan olarak inşa edilmiştir. tek katlı ve üç derslikli olan okulumuz tam gün uygulamada toplam 60 öğrenci kapasitesine sahiptir. Okulumuza İl Milli Eğitim Müdürlüğü Komisyonu kararı ile Nasreddin Hoca Anaokulu adı verilmiştir.